Gündem

Türkeli’de fidanlar toprakla buluştu

TÜRKELİ'DE "SEVDAMIZ YEŞİL VATAN" SEFERBERLİĞİ: FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI ÖNCÜLÜĞÜNDE, ÜLKE GENELİNDE EŞ ZAMANLI OLARAK GERÇEKLEŞTİRİLEN 11 KASIM MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA TÜRKELİ İLÇESİNDE DE ANLAMLI BİR TÖREN DÜZENLENDİ.

Türkeli’de fidanlar toprakla buluştu
11-11-2025 15:02

Tarım ve Orman Bakanlığı öncülüğünde, ülke genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri kapsamında Sinop’un Türkeli ilçesinde de fidanlar toprakla buluştu.


Türkeli Orman İşletme Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleşen törende, "Sevdamız Yeşil Vatan" sloganıyla yüzlerce fidan dikildi. Etkinliğe İlçe Kaymakamı Muhammed Cezmi Kandemir, Belediye Başkan Vekili Gökhan Gün, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.


Gemiyanı Mahallesi Liman mevkisinde (Belediye Mezarlığı yanı) saat 11.11’de başlayan törende, katılımcılar doğa sevgisi ve çevre bilinciyle fidan dikerek geleceğe nefes oldu.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER