Gündem

Türkiye kar esaretindeyken, Antalya’da kar manzarası eşliğinde denize girdiler

YURDUN GENİŞ KESİMİNDE SERT KIŞ ŞARTLARI ETKİSİNİ ARTIRIRKEN, ANTALYA’DA FARKLI BİR KIŞ MANZARASI YAŞANDI. TOROS DAĞLARI’NIN YÜKSEK KESİMLERİNDE KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLURKEN, KENT MERKEZİNDE HAVA SICAKLIĞI 13 DERECE ÖLÇÜLDÜ. HİSSEDİLEN HAVA SICAKLIĞININ 7 DERECEYE KADAR DÜŞTÜĞÜ KENTTE, DENİZ SUYU SICAKLIĞININ 20 DERECE OLMASI VATANDAŞLARI SAHİLE VE DENİZE ÇEKTİ.

Türkiye kar esaretindeyken, Antalya’da kar manzarası eşliğinde denize girdiler
29-12-2025 16:06

Türkiye’nin birçok bölgesinde sert kış şartları etkisini artırırken, Antalya’da farklı bir kış manzarası yaşandı. Kentteki turistler kar manzarası eşliğinde yüzerken, vatandaşlar da sahilde güneşli havanın tadını çıkardı.


Toros Dağları’nın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili olurken, kent merkezinde hava sıcaklığı 13 derece ölçüldü. Hissedilen hava sıcaklığının 7 dereceye kadar düştüğü kentte, deniz suyu sıcaklığının 20 derece olması vatandaşları sahile ve denize çekti.


Güneşli havayı değerlendiren vatandaşların bir bölümü sahil kesiminde vakit geçirdi. Bazı vatandaşlar deniz kenarında güneşli havanın keyfini çıkarırken, bazıları balık tuttu, bazıları ise kitap okuyarak vakit geçirdi. Antalya’ya gelen turistlerin de denize girerek Akdeniz’in tadını çıkardığı gözlendi.


Öte yandan, Türkiye’nin kuzey ve iç kesimleri İzlanda kökenli soğuk hava dalgasının etkisi altına girdi. Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle çok sayıda ilde eğitime 1 gün süreyle ara verildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
You do not have permission to view this directory or page.
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER