Asayiş

Tütün operasyonunda iş yeri ve depoya baskın

SAMSUN’UN BAFRA İLÇESİNDE DÜZENLENEN KAÇAK TÜTÜN OPERASYONUNDA 177 BİN 600 ADET KAÇAK MAKARON, 2 BİN 400 ADET DOLDURULMUŞ MAKARON SİGARA VE TÜTÜN ELE GEÇİRİLDİ.

Tütün operasyonunda iş yeri ve depoya baskın
07-02-2026 13:32

Samsun’un Bafra ilçesinde düzenlenen kaçak tütün operasyonunda 177 bin 600 adet kaçak makaron, 2 bin 400 adet doldurulmuş makaron sigara ve tütün ele geçirildi.


Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında Bafra ilçesinde bir iş yeri ve depoya yönelik arama gerçekleştirildi. Yapılan aramalarda 177 bin 600 adet kaçak makaron, 2 bin 400 adet doldurulmuş makaron sigara ve 20 kilogram kaçak tütün ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan 1 şahıs hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER