Asayiş

Uyurken kulağına pamuk tıkayınca, ekipler kapıya dayandı

AYDIN'IN EFELER İLÇESİNDE 2 GÜNDÜR KOMŞULARINDAN HABER ALAMAYAN VE KAPIYI AÇTIRAMAYAN MAHALLE SAKİNLERİNİN İHBARI ÜZERİNE EKİPLER HAREKETE GEÇERKEN, YALNIZ YAŞAYAN YAŞLI ADAMIN UYUDUĞU ORTAYA ÇIKTI.

Uyurken kulağına pamuk tıkayınca, ekipler kapıya dayandı
02-01-2026 16:04

Aydın’ın Efeler ilçesinde 2 gündür komşularından haber alamayan ve kapıyı açtıramayan mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine ekipler harekete geçerken, yalnız yaşayan yaşlı adamın uyuduğu ortaya çıktı.


Olay, Efeler ilçesi Kemer Mahallesi 1675 Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre mahalle sakinleri evde yalnız yaşadığı öğrenilen N.Y.’den 2 gün boyunca haber alamadı. Uzun süre kapıyı çalan ve telefon ile arayan komşular, yaşlı adama ulaşamayınca, hayatından şüphe ederek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerince kapının açılmasının ardından yaşlı adamın uyuduğu öğrenildi. Seslerden rahatsız olduğu için kulağına pamuk tıkadığı ve hiç bir şeyi duymadığını söyleyen yaşlı adam ise bir anda karşısında ekipleri görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Komşularının hayatta olduğunu gören mahalle sakinleri ise rahat bir nefes alırken, gerekli çalışmanın ardından ekipler olay yerinden ayrıldı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER