Genel

Vali Çiçek müjdeyi duyurdu: "6. kuyuda da aradığımız müjdeye ulaştık"

KAYSERİ VALİSİ GÖKMEN ÇİÇEK; OTB'DEN BİR GÜZEL HABER DAHA ALDIKLARINI VE AÇILAN KUYULARDAKİ SONDAJ ÇALIŞMALARINDAN SICAK SUYA ULAŞILDIĞINI AÇIKLADI.

Vali Çiçek müjdeyi duyurdu: "6. kuyuda da aradığımız müjdeye ulaştık"
20-01-2026 12:41

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek; OTB’den bir güzel haber daha aldıklarını ve açılan kuyulardaki sondaj çalışmalarından sıcak suya ulaşıldığını açıkladı.


Vali Gökmen Çiçek yaptığı paylaşımda; "Valiliğimizin koordinasyonunda, Kayseri Ticaret Borsası tarafından yürütülen çalışmalar meyvesini vermeye devam ediyor. Kayseri OTB’den tarımımız adına bir güzel haber daha aldık. Daha önce tamamlanan kuyuların ardından, 6’ncı kuyuda gerçekleştirilen sondaj çalışmaları sonucunda sıcak suya ulaşıldı. Bu büyük yatırım tamamlandığında toplam bin 500 kişiye istihdam sağlanacak, bu istihdamın yüzde 70’inin kadınlardan oluşacak olması ise projeye ayrı bir anlam ve değer katacak" ifadelerini kullandı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER