İnsan

Vatandaşlardan yol kenarına dökülen hafriyatlara tepki

HAFRİYATLARINI YOLA DÖKTÜLER, VATANDAŞ BELEDİYEYE İSYAN ETTİ

Vatandaşlardan yol kenarına dökülen hafriyatlara tepki
30-04-2026 14:52

Bilecik’te yol kenarına sorumsuzca dökülen, bazı bölgelerde trafik akışını bile olumsuz etkileyecek düzeyde olan tonlarca hafriyat atıkları çevre sakinlerinin tepkisine sebep olurken, vatandaşlar sorumluların bulunup cezalandırılmasını bekliyor.


Bilecik merkez Bahçelievler Mahallesi Türkmeneli Caddesi Ergün Evleri arka kısmına yapılan yeni apartmanlardan çıkan hafriyat atıkları yolun karşısına döküldü. Burada çocuk oyun alanında bulunması ve kötü bir görüntü oluşturmasına vatandaşlar tepki gösterdi. Vatandaşlar, bu atıkları dökenlerin belediye tarafından tespit edilip gerekli cezai işlem uygulanmasını ve atıkların kaldırılmasını talep ettiler.


Öte yandan çevre sakinleri, aynı cadde üzerinde benzer başka bir hafriyat atığı olduğunu, bunun caddeyi trafiği kapatacak düzeyde yer aldığını anlattılar.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER