İnsan

Yaklaşık 40 yıldır arkadaş olan karikatüristler

ESKİŞEHİR'DE YAKLAŞIK 40 YILDIR ARKADAŞ OLAN BİR GRUP KARİKATÜRİST, HALA DÜZENLİ OLARAK GÖRÜŞEREK BİRLİKTE KEYİFLİ VAKİT GEÇİRİYOR.

Yaklaşık 40 yıldır arkadaş olan karikatüristler
30-12-2025 10:20

Eskişehir’de yaklaşık 40 yıldır arkadaş olan bir grup karikatürist, hala düzenli olarak görüşerek birlikte keyifli vakit geçiriyor.


Farklı stillerde çizerlik yapan Yaşar Arda, Atilla Yakşi, Sertaç Ürer, Furkan Tangüner ve İzzet Celiloğlu on yıllardan beri arkadaş. Bazısı emekli olup farklı şehirlere gidip gelen, bazısı ise hala çizim yapmaya devam eden sanatçı grup, aradan geçen yıllara bağlarını koparmıyor. Düzenli olarak bir araya gelen grup, çeşitli aktiviteler yaparak keyifli vakit geçiriyor. Çizim yeteneklerini ise birbirlerini komik şekillerde çizerek mizah üretmek için kullanan grubun vefalı arkadaşlık ilişkisi, görenlerin takdirini topluyor.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER