Asayiş

Yalova’da iş yeri kurşunlanma olayında 1 tutuklama

KİRAZLI SANAYİ SİTESİ'NDEKİ BİR İŞ YERİNİN KURŞUNLANMASIYLA İLGİLİ GÖZALTINA ALINAN 7 ŞÜPHELİDEN 1'İ TUTUKLANDI.

Yalova’da iş yeri kurşunlanma olayında 1 tutuklama
27-11-2025 17:06

Yalova’da Kirazlı Sanayi Sitesi’ndeki bir iş yerinin kurşunlanmasıyla ilgili gözaltına alınan 7 şüpheliden 1’i tutuklandı.


Alınan bilgiye göre, 16 Kasım 2025 tarihinde Kirazlı Sanayi Sitesi’nde O.Y.’ye ait iş yeri motosikletle gelen kimliği belirsiz kişiler tarafından tabancayla ateş edilerek kurşunlandı. Yalova İl Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme Timi, jandarma dedektifleri olarak bilinen Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ile Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, olay yeri ve bölgesinde çalışma gerçekleştirdi.


Ekipler olayın şüphelileri olduğu tespit ettiği Y.G., H.G.,H.İ., E.Ç., B.Ş., K.A. ve M.Ö.’yü 25 Kasım 2025’te düzenlediği operasyonlarla gözaltına aldı.


Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan M.Ö. tutuklandı. Diğer 6 şüpheli ise adli kontrol kararıyla serbest kaldı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER