Genel

Yaz mevsiminde yoğunluğun yaşandığı Bozcada’da emniyet personeli sayısı arttırıldı

çanakkale'nin bozcaada ilçesinde yaz mevsimiyle birlikte yoğunluk oranı yüzde 100'e yaklaştı. çanakkale il emniyet müdürlüğü ekipleri ise bölgede asayişi sağlamak için ekip sayısını arttırdı.

Yaz mevsiminde yoğunluğun yaşandığı Bozcada’da emniyet personeli sayısı arttırıldı
21-07-2025 21:32

Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde yaz mevsiminde insan yoğunluğu yüzde 100 arttı. Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü, adada asayişi sağlamak için ekip sayısını arttırdı.


Havasıyla küçük bir kasabayı yansıtan, dar sokaklarında farklı mimarideki eski Rum evleri, deniz ürünleri restoranları, Türkiye’nin en iyi korunmuş tarihi kalesi, koyları, temiz ve buz gibi denizi yanında İstanbul’a olan yakınlığı nedeniyle pek çok kişinin tercih nedeni olan turizm merkezi Bozcaada’da yaz mevsiminin gelmesiyle yoğunluk oranı yüzde 100 arttı. Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü, bölgede 7/24 esasıyla asayişi sağlamak için Merkez ilçeden adaya takviye personel gönderdi. Asayiş ve trafik ekiplerinin yanı sıra motosikletli polis timleri ve bekçilerle ilçede emniyet personelinin hareket ve ulaşım kabiliyeti arttırıldı.


Çanakkale İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt yaptığı açıklamada, "Değerli Bozcaadalıların huzuru, kıymetli misafirlerimizin de güven içerisinde bir tatil geçirmesi için görev başındayız" ifadelerini kullandı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER