İnsan

Yılmaz’dan Ankara önemli temaslar

ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANI UMUT YILMAZ, GAZİANTEP VE ŞEHİTKAMİL’E KAZANDIRILMASI PLANLANAN PROJELER KAPSAMINDA ANKARA’DA ÖNEMLİ TEMASLARDA BULUNDU.

Yılmaz’dan Ankara önemli temaslar
04-12-2025 11:22

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Gaziantep ve Şehitkamil’e kazandırılması planlanan projeler kapsamında Ankara’da önemli temaslarda bulundu. Yoğun geçen başkent programında Yılmaz, hem bakanlarla hem de Gaziantep milletvekilleriyle bir araya gelerek ilçenin öncelikli ihtiyaçlarını ve yatırım planlarını detaylı biçimde ele aldı.


Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, AK Parti TBMM Grup Başkan Vekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sezer Cihan ve Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Açıkgöz ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti.


Bakan Kurum ve Bak’a projeler anlatıldı


Görüşmede belediyenin kentsel dönüşüm planları, çevre yatırımları, modern yaşam alanlarının oluşturulması ve altyapı çalışmaları masaya yatırıldı. Şehitkamil’in gelişim ivmesini artıracak projeler hakkında Bakan Kurum’a kapsamlı sunum yapıldığı öğrenildi.


Yılmaz ve beraberindeki heyet daha sonra Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile bir araya geldi. İlçede gençlere yönelik yeni spor yatırımları, görüşüldü.


Ak Parti Meclis Grup Toplantısı’na katıldı


Başkan Yılmaz, bakanlık temaslarının ardından TBMM’ye geçerek AK Parti TBMM Grup Toplantısı’na katıldı. Ardından TBMM İdare Amiri ve MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay ile AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Bünyamin Bozgeyik, Derya Bakbak, Mesut Bozatlı ve İrfan Çelikaslan’ı ziyaret etti. Şehitkamil’in ihtiyaçları, bölgesel yatırımlar ve Gaziantep gündemine dair konularda kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu.


Verimli görüşmeler gerçekleştirdik


Ankara programıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Yılmaz, ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğini belirterek, "Bakanlarımıza ve milletvekillerimize misafirperverlikleri, ilgileri ve Gaziantep’imize verdikleri güçlü destek için teşekkür ediyorum. Şehrimiz ve ilçelerimiz adına önemli projeleri en ince ayrıntısına kadar istişare ettiğimiz, son derece verimli ve umut dolu bir görüşme trafiği gerçekleştirdik. Gaziantep’in geleceği için birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz. Şehitkamil’de vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artıracak, ilçemizi geleceğe hazırlayacak projeler için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz" dedi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER