Eğitim

Yüksekovalı öğrencilerin projeleri beğeni topladı

Hakkari’nin yüksekova ilçesinde eğitim veren cumhuriyet ortaokulu ve imam hatip ortaokulu öğrencilerinin tübitak 4006 bilim fuarı çerçevesinde hazırladıkları birbirinden önemli projeler büyük beğeni topladı.

Yüksekovalı öğrencilerin projeleri beğeni topladı
21-05-2025 09:11

HAKKARİ (İHA) – Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde eğitim veren Cumhuriyet Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı çerçevesinde hazırladıkları birbirinden önemli projeler büyük beğeni topladı.


Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Çetin’in katıldığı bilin fuarında özveriyle hazırlanan projeler, katılımcılardan büyük beğeni topladı. Açılış sonrası davetliler, stantları tek tek gezerek öğrencilerden projeler hakkında detaylı bilgi aldı.


Okul Müdürü Mehmet Hasan Aykut, "Gençlerimizin bilime ve yeniliğe olan tutkusu, geleceğimiz adına umut verici. Bu tür etkinlikler, onların özgüvenlerini arttırıyor ve ülkemizin hedeflerine katkı sunuyor. Öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimine katkı sağlayan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı, her yıl daha da büyüyerek devam ediyor" dedi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER