?>

AK Parti’li Gökcan, “Fethiye halkı bunu hak etmiyor”

Siyaset - 4 yıl önce

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, beraberinde AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ile birlikte Fethiye’deki ziyaretlerinin ardından, yapımı devam eden alt yapı ve yol çalışmalarını görünce “Fethiye halkı bu şekilde yönetilmeyi kesinlikle hak etmiyor” dedi.

 

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Fethiye’deki oda Başkanlarına yönelik “Hayırlı Olsun” ziyaretlerinin ardından Fethiye’de yapımı devam eden alt yapı ve yol çalışmalarını da yerinde gördü. Ölüdeniz’den Fethiye’ye kadar olan bu çalışmaların 3 yıldan bu yana bitmemesini eleştirdi.

Gökcan, “Fethiye’nin yollarını bu halde görmek beni gerçekten çok üzdü. İlçenin bir çok noktası şantiye alanına dönmüş durumda. 3 yıldır süren ve bir türlü bitmek bilmeyen Ölüdeniz yol çalışması var. Vatandaşımız isyanda. Esnafımız perişan ve isyan durumunda. Önümüzde bir bayram tatili var ve Türkiye’nin dört bir köşesinden yerli ve yabancı turistler tatil için buraya gelecekler. Yeryüzü cenneti Muğla’mızın en güzel ilçelerinden  olan Fethiye ve Ölüdeniz’e gelecekler. Ama ne yazık ki bir türlü bitmek bilmeyen yol çalışmaları halen devam ediyor. Açıkçası Fethiye halkı bu şekilde yönetilmeyi kesinlikle hak etmiyor. Vatandaşlar trafikte isyankarlar. Yerel yönetimlerin en kısa sürede bu yol çalışmasını bitirip, hızlıca Fethiye ve Ölüdeniz’i turizme hazır bir şekil haline getirmeleri gerekiyor. Zaten Fethiye’de bir trafik sorunu var. Şimdi de 3 yıldır bitmek bilmeyen yol çalışmaları var.  Halkımız, esnafımız ve Fethiyeli hemşerilerim bunu hak etmiyor. Yetkilileri derhal göreve davet ediyorum” dedi.

ARZU SARITAŞ

Haftanın Öne Çıkanları

AK Parti’li Gökcan, “Fethiye halkı bunu hak etmiyor”

2022-04-27 11:15 - Siyaset

İYİ Partili Ergun Kıyı Yönetmeliğindeki Değişikliği Sordu

2022-04-27 11:10 - Siyaset

Aydın, Denizli ve Muğlanın Tıp öğrencileri Genetik sempozyumunda buluştu

2022-04-25 15:30 - Sağlık

Bebek ve çocuklarda bu vitaminlerin eksikliğine dikkat

2022-04-25 14:00 - Sağlık

‘Sağlıklı okullar sağlıklı gelecek protokolü imzalandı

2022-04-22 14:30 - Sağlık

Gülşen bayram finalini Bodrumda yapacak

2022-04-22 17:00 - Magazin

Özcan Deniz 10 yıl aradan sonra Bodrumda sahne alacak

2022-04-25 10:30 - Magazin

“Hazan” şarkısına kattığı yorum büyük beğeni topladı

2022-04-25 10:00 - Magazin

Abramovicin lüks yatı Eclipse Marmaristen ayrıldı

2022-04-26 12:00 - Magazin

Köyceğiz Anadolu Lisesi Marsta yaşamı konuştu

2022-04-27 10:00 - Genel

İlgili Haberler

Denizli Kent Konseyinde Başkan Ali Marım güven tazeledi

16:50 - Siyaset

CHP’li Bayırköy Belediye Başkanı Aykut Dilsiz, Özel’i karşılamaya gelmedi

16:26 - Siyaset

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Yeni Yol Partisi heyetiyle görüştü

16:23 - Siyaset

Başkan Altay tüm sivil toplum kuruluşlarını "STK Proje Destek Programı"na başvurmaya davet etti

16:18 - Siyaset

Şirvan Belediye Başkanlığına Kemal Çeçen seçildi

16:07 - Siyaset

Günün Manşetleri

Ağaçlık alanda çıkan yangın büyümeden söndürüldü

13:16 - Asayiş

Mutfak tüpünden sızan gaz anne ve iki çocuğunu hastanelik etti

12:25 - Asayiş

6 ayda 306 bin turist Kapadokya’yı kuş bakışı izledi

12:02 - Genel

7 yıl sonra kemikleri bulunan kadının davasında ağırlaştırılmış müebbet talebi

11:53 - Asayiş

Anne adaylarına yaz uyarısı: "Susuzluk erken doğum riskini artırabilir"

10:49 - Sağlık