?>

Bu hafta sonu da Davraz’a ulaşım ücretsiz

ISPARTA BELEDİYESİ’NİN SÖMESTİR TATİLİ İÇİN BAŞLATTIĞI ÜCRETSİZ DAVRAZ OTOBÜS SEFERLERİ BU HAFTA SONUNDA DA DEVAM EDECEK. 24–25 OCAK’TA VATANDAŞLAR KAYAK MERKEZİNE ÜCRETSİZ ULAŞIM İMKÂNINDAN YARARLANABİLECEK.

Gündem - 4 ay önce

Isparta Belediyesi’nin sömestir tatili için başlattığı ücretsiz Davraz otobüs seferleri bu hafta sonunda da devam edecek. 24–25 Ocak’ta vatandaşlar kayak merkezine ücretsiz ulaşım imkânından yararlanabilecek.

Isparta Belediyesi, sömestir tatilinin daha verimli ve keyifli geçmesi amacıyla geçen hafta sonu başlattığı Davraz Kayak Merkezi’ne ücretsiz otobüs seferlerini bu hafta sonu da sürdürüyor. 24 Ocak Cumartesi ve 25 Ocak Pazar günleri Davraz’a gitmek isteyen vatandaşlar, belediyenin sağladığı ücretsiz ulaşım hizmetinden faydalanabilecek. Geçen hafta sonu yoğun ilgi gören ücretsiz seferler sayesinde çocuklar ve aileleri Davraz’da çeşitli etkinliklere katılarak keyifli bir gün geçirme imkânı bulmuştu. Bu hafta sonu da aynı uygulama devam ederken otobüsler, her iki gün saat 10.30’da Isparta Belediyesi hizmet binası önünden hareket edecek. Dönüş saati ise 15.30 olarak belirlendi. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, tüm vatandaşları ücretsiz ulaşım imkânından yararlanmaya davet ederek, "Kış mevsiminde çocuklarımızın Davraz’da eğlenceli vakit geçirmesini istiyoruz. Cumartesi ve pazar günleri saat 10.30’da belediyemizin önünden ücretsiz olarak ailelerimizi, gençlerimizi ve tüm vatandaşlarımızı Davraz Kayak Merkezi’ne götüreceğiz. Saat 15.30’da dönüş gerçekleşecek. Otobüslerimiz belediyemizin bir hizmetidir. Tüm halkımızı bu imkândan yararlanmaya davet ediyorum" dedi. Isparta Belediyesi’nin ücretsiz Davraz seferleri, sömestir tatilinin son hafta sonu olan 31 Ocak–1 Şubat 2026 tarihlerinde de aynı saatlerde devam edecek.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

ERGUN; ÖĞRENCİLER YURTLARDA GÜVENDE Mİ?

2026-01-23 12:27 - Genel

Emlak Sektöründe Harç Krizi

2026-01-22 15:58 - Ekonomi

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti'nde Yeni Üye Heyecanı

2026-01-17 16:41 - Marmaris

Nilüfer, Simge ve Bengü Beker hayranlarıyla buluşacak

2026-01-21 13:42 - Magazin

Gülden Karaböcek Edirne’de sevenleriyle buluştu

2026-01-19 14:23 - Magazin

Vali Taşolar, görevine başladı

2026-01-19 13:15 - Magazin

İki efsane yıllar sonra karşılaştı, o anları türkü söyleyerek taçlandırdı

2026-01-19 09:52 - Magazin

Muğla’da jandarma uzman çavuş evinde ölü bulundu

2026-01-17 21:43 - Asayiş

MUĞLA’DA BELEDİYE BİNALARI TÜRK BAYRAKLARI İLE DONATILDI

2026-01-21 11:56 - İnsan

Bahadır Batum: "Rayiç Bedellerdeki Artış Sektörü Zorluyor"

2026-01-16 15:39 - Marmaris

İlgili Haberler

Elazığ zabıtasından kaldırım denetimi

15:27 - Gündem

Hacıaliobası’nda yol çalışmaları başladı

15:23 - Gündem

Şahinbey’de konforlu ulaşım için asfalt çalışmaları yapılıyor

15:06 - Gündem

Enerji Okuryazarlığı Projesi ile Antalya’da 25 binden fazla öğrenci, "Enerji Elçisi" oldu

15:00 - Gündem

Bolu’da yanan orman yeniden filizleniyor

14:52 - Gündem

Günün Manşetleri

Emekli sulama birliği çalışanı evinde ölü bulundu

14:13 - Asayiş

Kahramanmaraş’ta 4.4 büyüklüğünde deprem

13:39 - Asayiş

Erken teşhis ile MS hastalarının hayat kalitesi korunuyor

12:39 - Sağlık

Alkollü sürücünün kullandığı araç askeri birliğin bahçesine uçtu

12:29 - Asayiş

Kemiği kraker gibi yediler

12:19 - Gündem