Haydi, 19 Mayıs Gençlik Meydanı’na

Marmaris Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Meydanı’nda yeni yıla haftalar kala Noel pazarı kuruldu. Belediye tarafından ev görünümlü stantlar konuldu.

Marmaris - 6 yıl önce

Ülkenin çeşitli şehirlerinden gelen ve Marmaris’te bulunan bazı esnaflar açtıkları stantlarında satışlarına başladı

 

Marmaris Belediyesi tarafından bu yıl 19 Mayıs Gençlik Meydanı’nda Noel Pazarı kuruldu. Kurulan ev görünümlü stantlardaTrabzon, Rize, Ordu, İzmir, Aydın, Muğla, Hatay, Uşak, Afyon’dan gelen üreticilerin yanı sıra Marmarisli esnaflar da satışlarına başladı. Organik yöresel yiyecek ve içeceklerin satıldığı stantlarda hediyelik eşya, tekstil ve kitap satışı da yapıldı.

Meydanın en çok rağbet gören bölümü oyuncaklar oldu. Ayrılan bölümde mini tren, dönme dolap ve çeşitli oyuncaklar çocuklar tarafından ilgi gördü. CHP Marmaris İlçe Yönetimi, yiyecek-içecek satışı yaparak elde ettikleri geliri burslu okuyan çocuklara aktaracağı öğrenildi.

 

BAŞKAN ALİ ACAR MEYDANI DOLAŞTI

 

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte 19 Mayıs Gençlik Meydanı’nı dolaştı. İncelemelerde bulunan Başkan Acar, vatandaşlar ile sohbet etti. Karşılarında başkanı gören halk meydan ve kent merkezi için yapılan yenileme çalışmaları için teşekkür etti. Etkinlik hakkında açıklama yapan İlçe Belediye Başkanı CHP’li Ali Acar, “ Geçen sene kısa süren bir Noel Pazarı kurulmuştu. Halkımızdan gelen yoğun talep üzerine bu sene iki hafta önceden açmayı planladık. Ülkemizin çeşitli şehirlerinden yanı sıra Marmaris’ten esnaflarımız stantlarını açtı. Amacımız halkımızın moralini bir üst seviyeye taşımaktır. Kent merkezine canlılık geldi. Bu canlılıkla çevre esnaflarımızda iş yapmaya başladı” dedi.

 

YALOVA VE ÇINARCIK BELEDİYE BAŞKANI HAYRAN KALDI

 

Marmaris’e ilk defa gelen Yalova Belediye Başkanı CHP’li Vefa Salman ve Çınarcık Belediye Başkanı CHP’li Avni Kurt, şehri öve öve bitiremedi. Ailesiyle yeni yıl tatili için Marmaris’te bulunan iki CHP’li başkan 19 Mayıs Gençlik Meydanı’ndaki Noel Pazarı’nı gezdi. Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar ile meydanda denk gelen iki belediye başkanı ve ailesi beraber hatıra fotoğrafı çektirerek görüş alışverişinde bulundular. Marmaris’in çok güzel olduğunu vurgulayan Yalova Belediye Başkanı CHP’li Vefa Salman Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, “ Marmaris’in her yerini dolaştık en dikkat çekici özelliği ise doğası ve denizi bozulmadan mükemmel bir şehirleşme yaşanmış. Alt ve üst yapısıyla örnek bir turizm kenti. Ege’nin en önemli turizm şehirlerinden biri halinde olan Marmaris iyi korunmuş. Bu korunma ve geliştirme başkanımız tarafından yapıldığı ortada. İlk defa geldiğim Marmaris2i gittiğim her yerde dostlarıma tavsiye edeceğim. Kent meydanı ve caddelere yapılan ışıklı süslemeler ile cazibe merkezi olmuş. Böyle bir güzelliği koruyup geliştirdiği için başkanıma teşekkür ederim” dedi.

 

 

VATANDAŞ VE ESNAF MEMNUN

 

Kent meydanını gezen vatandaşlar kampanyalı fiyatlardan ve organik ürünlerden çok memnun kaldıklarını söyledi. Ahmet Demir, “ Yeni yıl için aileme hediye almak için meydana geldim. Fiyatlar çok uygun ve çeşit çok. Hediyelik eşya yanı sıra organik ürünleri de görünce dolu poşetlerle geri dönüyorum” dedi. Mehtap Gezer ise “ Çocuklarımla beraber Noel Pazarı’nı gezmeye geldik. Geçen yıl çok kısa sürmüştü bu yıl uzun sürmesi sevindirici. Ailemle dolu dolu bir gün geçiriyorum. Kampanyalı yiyecek ürünlerden satın aldım.Ayrıca akrabalarım için hediyelik eşya satın aldım.Bizlerin moralini yükseltmek ve ailemizle daha güzle vakit geçirmemizi sağlayan İlçe Belediye yönetimine teşekkür ederim” dedi.

 

Haftanın Öne Çıkanları

11 ayda 751 bin kişi sağlık için geldi …

2017-12-14 16:15 - Sağlık

Yaban hayatı çalışmaları umut verici

2017-12-16 10:20 - Gündem

Osmanlı Ocakları İl Başkanı Çakır: Aynı çatı altında toplanmalıyız

2017-12-16 10:22 - Gündem

Haydi, 19 Mayıs Gençlik Meydanı’na

2017-12-18 09:36 - Marmaris

Başkan Dilay Uçar’dan anlamlı veda

2017-12-13 16:10 - Marmaris

Marmaris Garaj 48 Kulübü anlamlı etkinliğe imza attı

2017-12-14 10:23 - Marmaris

Marmaris yılbaşı için gelin gibi süslendi

2017-12-14 14:42 - Marmaris

Yabancıların Türkçe aşkı

2017-12-14 17:48 - Marmaris

Marmaris’te yerli malı haftası kermesi düzenlendi

2017-12-15 11:03 - Marmaris

Sokak hayvanların korunması için Noel Pazarı kuruldu

2017-12-16 10:25 - Marmaris

İlgili Haberler

MARMARİS'TE ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİKLERİ

14:36 - Marmaris

Marmarisli Eğitimciler Şiddeti Protesto Etti

16:01 - Marmaris

MARMARİS'TE YABAN DOMUZLARININ VAHŞİ SALDIRISI

18:44 - Marmaris

METEOROLOJİDEN HAVA UYARISI: TOZ VE FIRTINA

16:30 - Marmaris

GENÇ MÜZİSYENLER MARMARİS'TE BÜYÜLEDİ

10:52 - Marmaris

Günün Manşetleri

Fethiye’de 3 göçmen kaçakçısı yakalandı

20:54 - Asayiş

Yunanistan’ın geri ittiği düzensiz göçmenler kurtarıldı

20:51 - Asayiş

47 düzensiz göçmen yakalandı; 1 gözaltı

15:27 - Asayiş

Uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

10:49 - Asayiş

Polis ekipleri parklarda 33 şüpheliyi sorguladı

10:47 - Asayiş