?>

Melikgazi Belediyesi, 3 mahalleye birden hizmet edecek okullarda sona geldi

ORTAOKUL VE İLKOKUL OLMAK ÜZERE KAZIM KARABEKİR MAHALLESİ’NDE İKİ OKULUN YAPIMINDA SONA GELEN MELİKGAZİ BELEDİYESİ, EĞİTİM SEKTÖRÜNDEKİ YATIRIMLARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR.

Genel - 6 ay önce

Ortaokul ve ilkokul olmak üzere Kazım Karabekir Mahallesi’nde iki okulun yapımında sona gelen Melikgazi Belediyesi, eğitim sektöründeki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

İlçenin yeni projelerini planlarken geleceğin teminatı olan çocuklara daha güzel yaşam alanları inşa ettiklerini ve onların daha iyi eğitim alabilmeleri için gayret gösterdiklerini söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu; "Melikgazi Belediyesi olarak yaptığımız okullar, kütüphaneler, kurs merkezleri, teknoloji atölyeleri ile çocukların ve gençlerin daha nitelikli ortamlarda eğitim almasına imkân tanıyoruz. Eğitim yatırımlarına verdiğimiz önemi artık herkes biliyor. Hem ortaokul hem de ilkokul olmak üzere yaptığımız bu okullarımız Yeniköy, Altınoluk ve Kazım Karabekir mahallelerine hizmet verecek. Bu okullarımızı 8 sınıflı, 2 katlı olmak üzere, 1740 metrekare toplam inşaat alanında hayata geçirdik. Çevre düzenlemesinde sona geldiğimiz okullarımız çok güzel oldu. Modern mimarisi, donanımlı sınıfları ile öğrencilerin tüm ihtiyaçlarına göre inşa edilen okullarımız ilçemizin eğitim hayatına önemli katkı sağlayacak. Yeni yaptığımız tüm okullarımızda öğrencilerimizin güvenli ve nitelikli bir eğitim ortamında yetişmesine vesile oluyoruz. Bu başarımızdan dolayı da gururlu ve mutluyuz. Çünkü gençlere ve eğitim yatırımlarına çok önem veriyoruz. Eğitime yapılan her yatırım, geleceğimize yapılan yatırımdır. Belediyemiz olarak, eğitim alanında yaptığımız yatırımlar ile yalnızca bugünün ihtiyaçlarını karşılamakla kalmıyor, aynı zamanda yarının bilgili ve donanımlı nesillerinin yetişmesine destek oluyoruz. Melikgazi Belediyesi olarak eğitime yönelik projelerimizi kararlılıkla sürdürmeye ve geleceğin teminatı olan gençlerimize daha iyi imkânlar sunmaya devam edeceğiz" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

BODRUM TRAFİĞİNİ RAHATLATICAK PROJE

2025-12-19 11:04 - Ulaşım

Muğla’da "ÇED" Krizi: 2 Bin Ağaç ve Arıcılık Tehlikede

2025-12-20 11:43 - ÇEVRE

13 İLÇEDE ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2025-12-20 12:28 - ÇEVRE

Espressolab’den Tommy Cash sürprizi

2025-12-17 12:27 - Magazin

Muğla’da bir haftada 44 aranan şahıs yakalandı, 15’i tutuklandı

2025-12-15 14:21 - Asayiş

Türkiye güzelini seçti

2025-12-18 10:25 - Magazin

Kütahya’da ’Türk Halk Müziği Yetenek Sınavı’ düzenlendi

2025-12-15 09:32 - Magazin

Canlı yayında duygu seli: Ses sanatçısı Mehmet Çevik’ten ‘Gelin Evi’nde zor durumdaki aileye 6 aylık kira desteği

2025-12-21 11:51 - Magazin

Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Ünsal Bahçeci son yolculuğuna uğurlandı

2025-12-18 17:34 - Asayiş

MİLLETVEKİLİ ERGUN “TÜRKİYE’NİN NÜFUSU KENDİNİ YENİLEYEMİYOR”

2025-12-17 14:29 - Genel

İlgili Haberler

Başkan Özçelik kazanın başına geçip vatandaşlara aşure ikram etti

17:24 - Genel

KASK: "Kamu çalışanları ekonomik büyüme ve refahtan hak ettiği payı almalı"

17:15 - Genel

Aşurenin bereketi Keles’te paylaşıldı

17:14 - Genel

Çekmeköy’ün ikinci Emekli Kültürevi kapılarını açtı

17:04 - Genel

Kestel’de Muharrem Ayı bereketi paylaşıldı

17:13 - Genel

Günün Manşetleri

İş arkadaşlarını bıçaklayan sanığa 18 yıl 4 ay hapis

16:40 - Asayiş

Ekipler dane kaybı ve yangın riskine karşı sahada

16:14 - Gündem

10 yıllık hobi nostalji dükkanına dönüştü

15:35 - İnsan

4 kişiyi silahla yaralayan zanlı yakalandı

14:43 - Asayiş

Bir yıllık turizm geliri 65 milyar dolara ulaştı

14:34 - Kültür Sanat