?>

EZGİ KORKMAZ:''HEPİMİZ BİRİNİN HAYATINA DOKUNABİLİRİZ''

Bağışçı Ezgi Korkmaz, 12 yaşındaki bir çocuğa umut olabilmek adına ilik bağışında bulundu. Korkmaz, deneyimini şu sözlerle paylaştı.

Marmaris - 1 yıl önce

Bağışçı Ezgi Korkmaz, 12 yaşındaki bir çocuğa umut olabilmek adına ilik bağışında bulundu. Korkmaz, deneyimini şu sözlerle paylaştı:

"Bu süreç gerçekten harika bir deneyimdi. Başlangıçta, birine yüzde yüz uyum sağlayabileceğimi hiç düşünmemiştim ve beklediğimden çok daha güzel bir süreç yaşadım. Korkulacak hiçbir şeyin olmadığını fark ettim. Her birey, hayatını kurtarmak için bir örnek olabilir. Bu duygu gerçekten çok güzel."

Korkmaz, 2014 yılında kuzeninin bebeğinin lösemi teşhisi konulmasıyla başlayan bu duygusal yolculuğu anlattı. 2015 yılında, Kızılay'a başvurarak kuzeninin bebeğine donör olmak istediğini belirtmesine rağmen, uyum sağlanamadı. Ancak 2023 Eylül ayında Denizli'den, 12 yaşındaki başka bir çocuk için arandı. Bu telefonu alır almaz şaşırdığını ve güvenemediğini belirten Korkmaz, daha sonra kan tahlilleri için bizzat Kızılay'a giderek testler yaptırdı. Kan sonuçları temiz çıkınca, Eylül'ün son haftasında İzmir'deki bir hastanede ilik bağışında bulunmasına engel bir durum olup olmadığı kontrol edildi ve herhangi bir problem tespit edilmedi. Ekim ayında ise Korkmaz, ilik bağışını gerçekleştirdi.

Korkmaz, umutlarını çocuğun sağlık durumuyla ilgili güzel haberler almayı dilediğini ifade etti. Yaşadığı süreçte, duygusal bir yoğunluk yaşadığını ve bu duyguları anlatmanın zor olduğunu belirten bağışçı, vicdanının ve kalbinin birine umut olduğunda hemen harekete geçtiğini vurguladı. Herkesin, bir şekilde birinin hayatına dokunabileceğine inandığını ifade eden Korkmaz, bu sürecin korkulacak bir şey olmadığını, aksine duygusal açıdan güzel ve kesinlikle yorucu olmadığını sözlerine ekledi. Korkmaz, herkesin birinin hayatını kurtarmaya yönelik çabalarına katılması gerektiğini vurguladı.

Haftanın Öne Çıkanları

Başkan Mustafa Önsay: "Kütahya Belediyesini Kamil Saraçoğlu ile tekrar kazanacağız"

2024-01-19 18:49 - Siyaset

Yenişehir’e 800 milyon liralık yatırımla soğuk hava ve paketleme tesisi yapılıyor

2024-01-18 09:54 - Ekonomi

EBYÜ’de 5 yıllık stratejik plan hazırlığı için istişare toplantısı yapıldı

2024-01-19 08:53 - Eğitim

EZGİ KORKMAZ:''HEPİMİZ BİRİNİN HAYATINA DOKUNABİLİRİZ''

2024-01-23 13:35 - Marmaris

TURİZMDE MOBİL EV DÖNEMİ: YENİ YÖNETMELİK VE KRİTERLER

2024-01-18 18:55 - Turizm

Yenidoğan bebekler için 22 bin fidan dikildi

2024-01-18 12:34 - Sağlık

ATANAMAYAN UZMANLAR DERNEĞİ'NİN MÜCADELESİ

2024-01-21 14:08 - Gündem

Bursa Büyükşehir’de toplu sözleşme sevinci

2024-01-22 20:34 - Genel

ABD'Yİ SARSAN KIŞ FELAKETİ

2024-01-22 13:05 - Dünya

ARAÇ MUAYENE ÜCRETLERİNE YENİ DÜZENLEME

2024-01-22 13:20 - Ulusal

İlgili Haberler

Marmaris'te Başıboş Eşekler Toplandı, Hayvanseverler Tepkili

20:47 - Marmaris

İçmeler'de Gerginlik Sona Erdi

16:55 - Marmaris

Tour de France Marmaris'e Geliyor

11:33 - Marmaris

Marmaris Belediyespor Voleybolda İmza Töreni

11:12 - Marmaris

YKS ÖNCESİ MARMARİS’TE KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

17:10 - Marmaris

Günün Manşetleri

Yemek Ateşi Felakete Neden Oldu

15:57 - Asayiş

Tıbbi Malzeme Skandalına Açıklama

15:36 - Sağlık

Kafasından bıçaklanan genç hayatını kaybetti

15:32 - Asayiş

Sürücünün Uyuklaması Aileyi Hastanelik Etti

15:27 - Asayiş

Evinde Ölü Bulunan Kadının Eşi İçin Aramalar Sona Erdi

15:22 - Asayiş