Ana içeriğe geç

232 Araç trafikten men edildi

DÜZCE’DE TRAFİK DENETİMİ YAPAN POLİS VE JANDARMA EKİPLERİ KURAL TANIMAYAN SÜRÜCÜLERE GEÇİT VERMİYOR. DENETİMLERDE 232 TRAFİKTEN MEN EDİLDİ.

SON DAKİKA
232 Araç trafikten men edildi

DÜZCE(İHA) – Düzce’de trafik denetimi yapan polis ve jandarma ekipleri kural tanımayan sürücülere geçit vermiyor. Denetimlerde 232 trafikten men edildi.


Düzce’de Jandarma ve Polis trafik ekipleri tarafından trafik kurallarına uyulması için 8-14 Haziran 2026 tarihleri arasında gerçekleştirilen denetimlerde 17 bine yakın araç, motosiklet ve okul servisi kontrol edildi.


Yapılan kontrollerde kurallara uymayan bin 554 araç sürücüsüne idari para cezası uygulandı, 232 araçta trafikten men edildi.


Yapılan denetimlerde ekipler ehliyetsiz araç kullanımı, emniyet kemeri, ışık donanımı, araçlarında teknik olarak değişiklik yapan, kırmızı ışık ihlali, hız kurallarına uymayan ve yaya geçitlerinde yayalara yol vermeyen ve araç kullanırken cep telefonu kullanan sürücülere yönelik denetimler yaparken denetimlerin artacağı bildirdi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle
Türkiye Gündemi