USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

6 Şubat depreminde hayatını kaybedenler anısına lokma dağıtıldı

BARTIN’DA TÜRK KIZILAYI TARAFINDAN, 6 ŞUBAT DEPREMİNİN 3’ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA VATANDAŞLARA LOKMA DAĞITILDI.

6 Şubat depreminde hayatını kaybedenler anısına lokma dağıtıldı
06-02-2026 14:04

BARTIN (İHA) – Bartın’da Türk Kızılayı tarafından, 6 Şubat depreminin 3’üncü yıl dönümü dolayısıyla vatandaşlara lokma dağıtıldı.


Cumhuriyet Meydanı’nda 400, Şadırvan Camisi’nde ise cuma namazı çıkışında 600 olmak üzere toplam bin adet lokma ikram edildi.


Türk Kızılayı Bartın Şube Başkanı Nihat Yalçın, 6 Şubat 2023’te meydana gelen ve resmî verilere göre 53 bin 537 kişinin hayatını kaybettiği depreme ilişkin açıklamalarda bulundu.


Depremin 3’üncü yıl dönümünde hayatını kaybedenleri rahmetle andıklarını belirten Yalçın, "Bartın’dan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Acılı ailelerin yaralarını sarmak için inşallah milletçe ve ülkece el ele vereceğiz. Rabbim bir daha böyle bir afet yaşatmasın" ifadelerini kullandı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ