USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

664. Kırkpınar başpehlivanı Orhan Okulu oldu

664. Tarihi kırkpınar yağlı güreşleri'nde başpehlivanlık unvanı için mindere çıkan orhan okulu, finalde feyzullah aktürk'ü mağlup ederek altın kemerin sahibi oldu.

664. Kırkpınar başpehlivanı Orhan Okulu oldu
06-07-2025 19:13

664. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde başpehlivanlık unvanı için mindere çıkan Orhan Okulu, finalde Feyzullah Aktürk’ü mağlup ederek altın kemerin sahibi oldu.


Edirne Sarayiçi Er Meydanı’nda bu yıl 664’üncüsü düzenlenen geleneksel Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin başpehlivanlık finalinde Orhan Okulu ile genç güreşçi Feyzullah Aktürk karşı karşıya geldi. Final güreşinde tecrübesiyle öne çıkan Okulu, zorlu geçen mücadele sonunda rakibini yenerek başpehlivanlığı kazandı.


Final müsabakasını binlerce güreşsever yerinde izlerken, tribünlerde büyük heyecan yaşandı. Orhan Okulu, bu zaferiyle altın kemerin ebedi sahibi olma yolunda da önemli bir adım attı.


Başpehlivan Orhan Okulu, altın kemeri alarak şampiyon olduğu için mutlu olduğunu ifade etti.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ