USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Demir: “Muğlada Yerel Yöneticiler Yazı Nasıl Geçireceklerini Düşünüyor”

CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, kıyı illerinde büyükşehir belediyelerinin ve ilçe belediyelerinin genel bütçeden aldıkları payın yetersizliği hakkında TBMM’de bir basın toplantısı yaptı.

Demir: “Muğlada Yerel Yöneticiler Yazı Nasıl Geçireceklerini Düşünüyor”
04-02-2015 14:00

Muğla’nın Türkiye’nin turizm gelirine önemli katkı sunduğunu ifade eden Demir, Muğla’ya gelen turistin her yıl daha da arttığını dile getirdi. Turizmin yapıldığı kıyı bölgelerinde yaz-kış nüfusunda ortaya çıkan farklılıkların Büyükşehir ve ilçe belediyelerini mali ve hizmet sunumu açısından zor durumda bıraktığını belirten Demir, “Muğla Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerimiz genel bütçeden kayıtlı nüfusa göre pay almaktadır” dedi.

Kıyı bölgelerinde bulunan büyükşehir ve ilçe belediyelerine pay verilirken hizmet verilen nüfusun dikkate alınması gerektiğini vurgulayan Demir, “bu konuda bir kanun teklifi verdim. Ülkemizin bacasız sanayisinin geliştirilebilmesi, adaletin sağlanabilmesi için umuyorum ki kanun teklifimiz kanunlaşır” dedi.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ