USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Fethiyede Kermes Geliri Üç Aileyi Sevindirdi

Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği’nin 21 Mart’ta düzenlemiş olduğu kermesten elde edilen gelirle ihtiyaç sahibi 3 kişiye tekerlekli sandalye temin edildiği bildirildi.

Fethiyede Kermes Geliri Üç Aileyi Sevindirdi
28-03-2015 12:00

Fethiye Kültür Merkezi önünde geçtiğimiz hafta düzenlenen kermesin geliriyle 3 tane tekerlekli sandalye alındı. Alınan tekerlekli sandalyeler ihtiyaç sahibi 3 vatandaşa verildi. Zihinsel Engelliler Derneği başkanı Necdet Yaman kermese destek olan tüm vatandaşlara teşekkür ederek “Kermesimizle ihtiyaç sahibi 2 aileye sandalye almayı planlarken Kumluova, Çaykenarı, Kargı, Çiftlik, Arpacık ve Kemer’den destekler geldi ve böylece 3 sandalye alabilme şansı yakaladık. Bugün 3 tane tekerlekli sandalyeyi kendilerine veriyoruz” dedi.

10 yaşında engelli bir çocuğa sahip olan Zeynep Koç kermesi düzenleyenlere ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederek, “Çocuğum rahatsız olduğu için kendisi gelmedi. Bu tür yardımlarla ihtiyaç sahibi olanlara destek her zaman olmalı” dedi.

Bağlıağaç köyünden Mehmet Saçlı engelli kardeşi Hasibe Saçlı’nın tekerlekli sandalyeye kavuştuğunu söyleyerek destek olan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ