USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Marmariste Yüksek Tepelere Kar Yağdı

Muğla’nın turistlik ilçesi Marmaris’in yüksek tepelerine 7 yıl aradan sonra kar yağdı. Uzun aradan sonra kar gören köylüler yüksek tepelere çıkarak kar sevinci yaşadı.

Marmariste Yüksek Tepelere Kar Yağdı
30-12-2016 12:00

İlçeye bağlı Osmaniye mahallesinde bulunan 850 metre yükseklikteki Palamut tepe mevkiine 7 yıl aradan sonra dün gece 23.00 sıralarında kar yağmaya başladı.Kar yağışının başladığı bölgede gece hava sıcaklığı 0 derece ölçülürken ilçe merkezinde ise 5 derece düzeyinde ölçüldü.Gece mahalleye hafif kar serpiştiğini gören köylüler araçları ile Palamut tepeye çıkarak 7 yıl aradan sonra kar görmenin sevinicini yaşadı.

Meteroloji yetkililerinden alınan hava tahmin raporuna göre, ilçede hava sıcaklığının hafta sonu gece 5, gündüz ise 10 -12 derece seviyesinde görüleceği bildirildi.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ