USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Milasta Özel Bireylere Yılbaşı Sürprizi

Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Başkanlığı tarafından M. Önol Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bulunan özel bireylere özel yılbaşı kutlama programı gerçekleştirildi.

Milasta Özel Bireylere Yılbaşı Sürprizi
02-01-2017 13:00

Milas’ta Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Mat, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın eşi Elif Tokat, M. Önol Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi yöneticileri, CHP’lilerin katılımıyla gerçekleşen programda özel bireyler çalınan şarkılar eşliğinde eğlenip, pasta kestikten sonra sürpriz hediyelerini aldılar.

Özel bireylerin mutluluğunu paylaşmak için programı gerçekleştirdiklerini belirten CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan; “Özel bireylere yönelik düzenlediğimiz yılbaşı etkinliğimizde, onların mutluluğuyla biz mutlu olduk. Yüzlerindeki tebessüm bizim için her şeye değer” diye konuştu.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ