USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Muski Antalya Mesafesi Kadar Hat Çekti

Kuruluşundan bu yana ekibini güçlendiren MUSKİ, il genelinde susuz ev bırakmamak için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Muğla’nın Seydikemer ilçesinden Bodrum ilçesine kadar çalışmalarına hız kesmeden devam eden MUSKİ ekipleri, Muğla-Antalya kara yolu mesafesi kadar içme suyu, kanalizasyon ve yağmur drenaj hat yapımını gerçekleştirdi. İl genelinde toplamda 318 bin 986 metre hat çeken ekipler, bir buçuk yıllık süreçte yıllardır susuz olan mahallelere de su getirdi.

Muski Antalya Mesafesi Kadar Hat Çekti
21-08-2015 14:00

Coğrafi anlamda geniş bir alana sahip olan Muğla’da çalışmaların zorluklar içerisinde yapıldığını dile getiren MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, Denizli, Antalya, Aydın’a kadar uzanan ve Muğla sınırlarında kalan bütün mahallelerin su ihtiyacını gidereceklerini söyledi. MUSKİ’nin başarılı çalışmalarını personelin işi benimsemesinden kaynaklandığına dikkat çeken Ülgen, “Ekip arkadaşlarım sıcak, soğuk demeden hizmet götürmek için yoğun bir şekilde mesai harcıyorlar. Onların işlerini benimseyerek yapmaları hizmetin kalitesini ve çabuk ulaşmasını sağlıyor. Mahallelerin uzaklığı yüksekliği veya zorluklarını umursamadan kendi evlerinde su yokmuşçasına çalışıyorlar” dedi.

İmkanları doğrultusunda suyu olmayan bütün mahallelere suyu ulaştıracaklarını söyleyen Ülgen, “Kuruluşumuzdan bu yana çalışmalarının sonucu toplamda 318 bin 986 metre uzunluğunda içme suyu hattını tamamladık. Muğla’nın coğrafi anlamda zor noktalarda olan mahallelerimize her türlü şartlar ve mesafeye rağmen su götürmeye devam edeceğiz. Bu zamana kadar 109 bin 380 metre içme suyu hattı, 152 bin 400 metre kanalizasyon hattı ve 57 bin 206 metre uzunluğunda da yağmur drenaj hattı çektik. Bundan sonra da bu vatandaşlarımızın su sıkıntısı çekmemesi için çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek” ifadelerini kullandı.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ