USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ortaca Kabotaj Bayramı İçin Hazır

Muğla’nın Ortaca ilçesinde, bu yıl 89’uncusu kutlanacak 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı için yapılacak kutlama programı belli oldu.

Ortaca Kabotaj Bayramı İçin Hazır
30-06-2015 17:30

Ortaca Belediyesi organizasyonu ile gerçekleşecek Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlamaları saat 09:00’da Dalyan Mahallesinde cami yanında ki iskeleden teknelerle boğazağzı plajına hareket edilmesi ile başlayacak. Her yıl olduğu gibi bu yılda Dalyan boğazağzı, geleneksel yağlı kazık üzerinden Bayrak kapma, Yüzme, Döner Direk ve çeşitli yarışmalara ev sahipliği yapacak.

Programın organizasyonunu gerçekleştiren ve etkinliklere ev sahipliği yapan Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik; ’’01 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Şenliğimizi halkımızın onurlandırmasını diliyoruz. Ortaca belediyesi önünden saat 08:30’da kutlamalar için hareket edilecek’’ dedi.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ