USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Adile Sultan Sarayı'nda Rüya Gibi Düğün

Polgün Su Kaydırakları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güngör'ün kızı Aleyna ile iş insanı Abdullah Gültekin, Adile Sultan Sarayı'nda muhteşem bir düğünle evlendi.

Adile Sultan Sarayı'nda Rüya Gibi Düğün
26-05-2025 09:33
26-05-2025 11:31
MUĞLA

Polgün Su Kaydırakları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güngör ve zarif eşi Selma Güngör'ün İstanbul'da yaşayan kızı Aleyna ile Malatyalı iş insanı Şemsettin Gültekin ve Zeliha Gültekin çiftinin oğlu Abdullah, dün akşam Adile Sultan Sarayı'nda düzenlenen göz kamaştırıcı bir düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.

İş, siyaset, spor ve sağlık camiasından çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreni, Boğaz'ın eşsiz manzarasında gerçekleşti. Çiftin mutlu gününe şahitlik eden isimler arasında Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Kaytan, Muğlaspor Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç, Muğlaspor eski Kulüp Başkanlarından Hamza Akercan ve Menteşe Devlet Hastanesi Başhekimi Şadi Ballı gibi seçkin konuklar yer aldı.

Güngör ve Gültekin aileleri, bu özel gecede misafirleriyle yakından ilgilenerek mutluluklarını paylaştı. Yeni evli çift, bu rüya gibi düğünle birlikte ömür boyu sürecek birlikteliklerinin ilk adımını attı.


Editor : Arzu BARIŞKANER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ