USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Adıyaman’da fuhuş operasyonu

Adıyaman il emniyet müdürlüğüne bağlı polis ekiplerince masaj salonu adı altında fuhuş yapıldığı iddia edilen mekana yapılan operasyonda aralarında mağdurlarında olduğu 14 kişi yakalandı.

Adıyaman’da fuhuş operasyonu
27-05-2025 09:32

Adıyaman’da polis ekiplerince masaj salonu adı altında fuhuş yapıldığı iddia edilen mekana yapılan operasyonda aralarında mağdurların da olduğu 14 kişi yakalandı.


Edinilen bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince savcılık koordinesinde yürütülen soruşturma çerçevesinde Altınşehir Mahallesi’nde bir masaj salonu takibe alındı. 3 aylık fiziki ve teknik takip sonucunda masaj salonu ile tespit edilen birçok şahsın adresine eş zamanlı baskın yapıldı. Yapılan baskında 7’si mağdur kadın ile 7’si şüpheli şahıs olmak üzere toplam 14 kişi yakalandı.


Adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda fantezi ürünlerin ele geçirildiği öğrenildi. Gözaltına alınan 7 şüpheli şahıs ile 7 mağdur kadın, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde alınan sağlık raporlarının ardından Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Konuyla ilgili inceleme başlatıldı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ