Ana içeriğe geç

Adıyaman’da Mezarlıkta bayram yoğunluğu

ADIYAMAN’DA 6 ŞUBAT DEPREMLERİNDE HAYATINI KAYBEDENLERİN DEPREMZEDE YAKINLARI KURBAN BAYRAMININ ARİFE GÜNÜNDE DEPREM ŞEHİTLİĞİNE AKIN ETTİ.

SON DAKİKA
Adıyaman’da Mezarlıkta bayram yoğunluğu

Adıyaman’da 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenlerin depremzede yakınları, Kurban Bayramı Arefe gününde deprem şehitliğine akın etti.


Adıyaman’da Kurban Bayramı Arefe gününde vatandaşlar mezarlık ziyaretinde bulundu. 6 Şubat 2023 depremlerinde hayatını kaybeden depremzedelerin yakınları mezarlığı ziyaret etti. Ellerinde Kur’an-ı Kerim ile dualar eden depremzedeler, gözyaşlarını tutamadı. Mezar taşlarına sarılan depremzedeler gözyaşı döktü. Depremde hayatını kaybeden kişilerin mezarlarına bırakılan kişisel eşyalarının yanı sıra mezar taşlarındaki yazılar da görenleri duygulandırdı.


Vatandaşlar, 6 Şubat’ta hayatını kaybeden yakınlarını ziyaret etmek için mezarlığa geldiklerini, hala aynı hüzün ve acının hakim olduğunu belirterek, böyle afetlerin bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle