USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

ADÜ’lü profesör ve sekreteri ’rüşvet’ iddiasıyla gözaltına alındı

Aydın adnan menderes üniversitesi (adü) uygulama ve araştırma hastanesi'nde görevli bir profesör ile sekreteri, hasta ve hasta yakınlarından 'bıçak parası' adı altında rüşvet aldığı iddiasıyla polis ekiplerince gözaltına alındı.

ADÜ’lü profesör ve sekreteri ’rüşvet’ iddiasıyla gözaltına alındı
14-05-2025 10:51

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde görevli bir profesör ile sekreteri, hasta ve hasta yakınlarından ’bıçak parası’ adı altında rüşvet aldığı iddiasıyla polis ekiplerince gözaltına alındı.


Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan Prof. Dr. U.G.’nin bazı hastalardan usulsüz şekilde maddi taleplerde bulunduğu yönünde bilgi aldı. Yapılan araştırmalarda, 14 farklı hasta yakınının ameliyat işlemleri öncesinde doktor U.G.’ye para verdiği bilgisine ulaşıldı. Elde edilen deliller doğrultusunda harekete geçen KOM ekipleri, Prof. Dr. U.G. ve hastanedeki sekreteri D.K.’yi düzenlenen eş zamanlı operasyonla gözaltına aldı. U.G.’nin ikametinde gerçekleştirilen aramada yaklaşık 900 bin TL nakit para ele geçirildiği öğrenilirken, iş yerinde yapılan kontrollerde ise hasta ödemelerine dair kayıtların tutulduğu değerlendirilen bir ajanda bulundu. Doktor ve sekreterinin adliyeye sevk edildiği ve işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.


Olayla ilgili soruşturma sürüyor.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ