USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

AK Partili Çankırı, selde kaybolan Kaptanoğlu’nun ailesini ziyaret etti

GÖZYAŞLARI İÇİNDE YAŞADIKLARI ENDİŞEYİ DİLE GETİREN KAPTANOĞLU AİLESİNİ TESELLİ EDEN ÇANKIRI, "DEVLETİMİZ TÜM İMKANLARIYLA SAHADA, EKİPLERİMİZ CANLA BAŞLA ÇALIŞIYOR. YANINIZDAYIZ" DEDİ.

AK Partili Çankırı, selde kaybolan Kaptanoğlu’nun ailesini ziyaret etti
24-10-2025 09:46

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, İzmir’in Foça ilçesinde etkili olan yoğun yağışların ardından meydana gelen sel felaketinde kaybolan 70 yaşındaki Bülent Kaptanoğlu’nun ailesini ziyaret etti.


Foça ilçesi Mustafa Kemal Atatürk, Fevzi Çakmak ve Cumhuriyet mahallelerinde dün öğleye doğru başlayan sağanak yağış sele neden oldu. Metrekareye 144 kilogram yağışın düştüğü kentte, otomobiliyle sel sularına kapılan 70 yaşındaki Bülent Kaptanoğlu kayboldu. Kaptanoğlu’nun bulunması için AFAD, jandarma ve Emniyet birimleri tarafından başlatılan arama çalışmaları devam ediyor.


Foça’yı ziyaret eden AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, hem sahada inceleme yaptı hem arama faaliyet ile ilgili AFAD yetkililerinden bilgi aldı. Bölge halkıyla da bir araya gelen vekil, geçmiş olsun dileklerini ileterek vatandaşların güvenliği için devletin tüm birimlerinin sahada olduğunu vurguladı. Çankırı, daha sonra kaybolan 70 yaşındaki Bülent Kaptanoğlu’nun ailesini ziyaret etti. Gözyaşları içinde yaşadıkları endişeyi dile getiren aileyi teselli eden Çankırı, "Devletimiz tüm imkanlarıyla sahada, ekiplerimiz canla başla çalışıyor. Yanınızdayız" dedi. Çankırı , aileyle tek tek görüşerek sorularını yanıtladı ve moral verdi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ