USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Anlamlı buluşmada lokma dağıttılar

BAKIRKÖY DR. SADİ KONUK EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ'NDE ORGAN BAĞIŞI FARKINDALIĞINI ARTIRMAK AMACIYLA LOKMA DAĞITILDI.

Anlamlı buluşmada lokma dağıttılar
08-11-2025 12:06

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde organ bağışı farkındalığını artırmak amacıyla lokma dağıtıldı.


Hastane Başhekimi Prof. Dr. Mine Gürsaç Çelik ile oyuncular Wilma Elles ve Emre Özmen organlarını bağışlayanların ruhu için hayır lokması dağıttı. Etkinlikte, "Vefat eden insanlar unutulmaz, onların bağışı başkalarına hayat olur" mesajı öne çıkarıldı. Özmen, "Sessiz kahramanlar adına vesile oluyoruz. Herkesin buraya gelip bilinçlenmesi lazım" dedi. Elles, "Bir kişinin organ bağışıyla 7-8 kişi kurtarılabilir. 34 bin kişi organ bağışı bekliyor. Hepimiz bir gün organ bekliyor olabiliriz. Çok güzel deneyim ve güzel bir kültür. Her zaman hayatını kaybedenleri de düşünmeliyiz. Hayattan sonra hayat vermek istiyorsanız organlarımızı bağışlamak güzel bir şey" dedi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ