USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
İnsan

Anneler Günü’nde şehit ailesine vefa

DAYI KARACABEY ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ VE TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENİ HİKMET SEZER, ANNELER GÜNÜ MÜNASEBETİYLE BEYLİK KÖYÜ'NDE YAŞAYAN ŞEHİT MÜCAHİT BEYHAN'IN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ.

Anneler Günü’nde şehit ailesine vefa
11-05-2026 12:32

Dayı Karacabey Anadolu Lisesi öğrencileri ve Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Hikmet Sezer, Anneler Günü münasebetiyle Beylik Köyü’nde yaşayan şehit Mücahit Beyhan’ın ailesini ziyaret etti.


Öğrenciler, şehit annesi Selma Beyhan’a çiçek vererek Anneler Günü’nü kutladı. Ardından şehidin annesi Selma Beyhan ve babası Süleyman Beyhan ile birlikte şehidin kabrine gidilerek mezara gül dikildi.


Astsubay Kıdemli Çavuş Mücahit Beyhan, 18 Nisan 2025’te Siirt’te meydana gelen olayda geçirdiği motosiklet kazası sonucu hayatını kaybederek şehit olmuştu. Şehit annesi Selma Beyhan, öğrencilerin ziyaretinden çok memnun kaldığını belirterek kendilerini her zaman beklediğini söyledi. Ziyaret, kabirde okunan duaların ardından sona erdi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ