USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Antalya’da denize açıldığı kano devrildi, suda 3 saat kurtarılmayı beklerken imdadına deniz polisi yetişti

ANTALYA'DA KANO İLE DENİZE AÇILAN VE DENGESİNİ KAYBEDEREK SUYA DÜŞEN BİR KİŞİ, AKINTIYA KAPILARAK DENİZDE YAKLAŞIK 3 SAAT MAHSUR KALDI. YÜZEREK HAYATTA KALMAYA ÇALIŞAN ŞAHIS, DENİZ POLİSİNİN MÜDAHALESİYLE BOTA ALINIP KURTARILDI.

Antalya’da denize açıldığı kano devrildi, suda 3 saat kurtarılmayı beklerken imdadına deniz polisi yetişti
26-03-2026 16:08

Antalya’da kano ile denize açılan ve dengesini kaybederek suya düşen bir kişi, akıntıya kapılarak denizde yaklaşık 3 saat mahsur kaldı. Yüzerek hayatta kalmaya çalışan şahıs, deniz polisinin müdahalesiyle bota alınıp kurtarıldı.


Olay, saat 14.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi , Atatürk Parkı falezler açığında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kano ile denize açılan Turgay T. (44), rüzgardan dolayı dengesini kaybederek suya düştü. Akıntının etkisiyle kanosundan uzaklaşan ve kıyıdan yaklaşık 200 metre açığa sürüklenen vatandaş denizde mahsur kaldı. Bu sırada eğitim amaçlı seyir yapan Antalya Emniyeti Deniz Limanı Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, Turgay T’yi fark etti. Bot ile bölgeye intikal eden ekipler, deniz simidiyle Turgay T’yi güvenli bölgeye çekti. Ekipler tarafından bota alınan vatandaş ve kanosu kısa sürede karaya ulaştırıldı.


Denizde kaldığı süre boyunca üşüdüğü gözlenen Turgay T., kıyıda hazır bekletilen 112 Acil Servis ekiplerine teslim edildi. Ambulansta tedbir amaçlı müdahalesi yapılan vatandaşın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ