USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Artvin’de şampiyon boğa sahibini yaraladı

Artvin’de geleneksel düzenlenen boğa güreşlerinden şampiyon boğa sahibine saldırdı, o anlar ise türbinden izleyenler tayfından kaydedildi.

Artvin’de şampiyon boğa sahibini yaraladı
01-06-2025 18:02

Artvin’de düzenlenen boğa güreşlerinde şampiyon olan boğa sahibine saldırdı. O anlar tribündeki izleyeciler tarafından görüntülendi.


Murgul ilçesi Özmal köyünde bu yıl 34’üncüsü düzenlenen Geleneksel Boğa Güreşleri renkli görüntülere sahne olurken, şampiyon boğanın beklenmedik bir anda sahibine saldırması panik oluşturdu. Güreşlerde kendi kategorisinde birinci olan 650 kiloluk "Canboğa" isimli boğa, kutlamalar sırasında horon oynayan kalabalığın arasında aniden sahibi Nevzat Hacıoğlu’na saldırdı. Boğa, darbesiyle yere düşen sahibini boynuz darbeleriyle hafif şekilde yaraladı. Olayın ardından alanda kısa süreli panik yaşandı. Çevredekilerin hızlı müdahalesiyle boğa kontrol altına alınırken, sağlık ekipleri yaralı Hacıoğlu’na ilk müdahaleyi yaptı. Yaralı boğa sahibinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yaşananlar ise tribündeki izleyeciler tarafından görüntülendi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ