USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Avrupa yakasında sağanak etkili oldu: Yollar göle döndü, araçlar suda ilerleyemedi

İSTANBUL'DA SABAH SAATLERİNDE BAŞLAYAN SAĞANAK YAĞIŞ HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Avrupa yakasında sağanak etkili oldu: Yollar göle döndü, araçlar suda ilerleyemedi
04-07-2026 11:51

İstanbul’da sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış, kentin birçok semtinde etkisini gösterdi. Aniden bastıran yağış nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı, trafikte yoğunluk oluştu. Birçok araç ve motosikletler yolda ilerlemekte zorlanırken, bazı araçlar ise yolda kaldı.


Meteorolojinin uyarılarının ardından kent genelinde etkili olan sağanak yağış, özellikle Avrupa yakasındaki birçok ilçede hayatı olumsuz etkiledi. Sağanak nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Sürücüler görüş mesafesinin azalması ve su birikintisi nedeniyle ilerleyemedi. Kentin bazı noktalarında araç yoğunluğu yaşanırken, yağışın aralıklarla etkisini sürdürdüğü görüldü.


Öte yandan, yağmura hazırlıksız yakalanan motosikletliler su birikintisinde ilerlemekte zorlandı. Ayrıca birçok araç ise yolda mahsur kaldı. Yağış anları ve vatandaşların yağmurda mahsur kaldığı anlar ise kaydedildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ