USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Aziziye’de asfalt için geri sayım

Yatırım ve proje belediyeciliğinde ilklere imza atmaya devam eden aziziye belediyesi, ilçeye yeni bir eser daha kazandırıyor.

Aziziye’de asfalt için geri sayım
03-09-2025 14:44

Aziziye Belediyesi’nin ilçeye kazandığı asfalt plenti, göz kırpmaya başladı.


Yatırım ve proje belediyeciliğinde ilklere imza atmaya devam eden Aziziye Belediyesi, ilçeye yeni bir eser daha kazandırıyor. Aziziye Belediyesi, ilçede en büyük ihtiyaç olarak görülen Asfalt Plenti’nin montaj ve kurulumuna başladı. Hayata geçirilen projeyle birlikte Aziziye Belediyesi bundan böyle kendi asfaltını kendisi üretecek. Ilıca’da, E-80 Bulvarı üzerinde ve ilçeye de yakın bir lokasyonda konuşlandırılan tesis, saatte 160 ton asfalt üretim kapasitesine sahip olacak. Kurulum çalışmalarına start verilen devasa yatırımın faaliyete başlamasıyla birlikte ilçedeki asfalt sorunu tarihe karışacak.


"Büyük mutluluk yaşıyoruz"


Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; ilçede uzun yıllardan beridir eksikliği hissedilen bir yatırımı Aziziye’ye kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Bir belediyenin sahip olması gereken en önemli tesislerden birisinin asfalt üretim tesisi olduğunun altını çizen Başkan Akpunar, "Hamdolsun biz bu eksikliği giderdik, Aziziye’mize ve Aziziye Belediyemize modern teknolojiyle donatılmış bir tesis kazandırdık. Zemin dolgu çalışmalarımızı tamamladık ve asfalt üretim tesisimizin kurulumuna başladık" dedi.


"Çoğu gitti, azı kaldı"


Asfalt üretim tesisi yatırımı sayesinde ilçedeki bütün ulaşım ağlarının baştan sona yenileneceği sözünü veren Akpunar, "Konfor düzeyi yüksek yolları, cadde ve sokaklarıyla Aziziye’mizi son derece modern bir görünüme kavuşturacağız" dedi.


Akpunar, sosyal medya hesabından da konuyla ilgili şu paylaşımı yaptı: "Hay maşallah! Aziziye’mize kazandırdığımız Asfalt Üretim Tesisi’nin montaj ve kurulum çalışmalarına başladık. Saatte 160 ton üretim kapasitesine sahip Asfalt Plentimiz sayesinde ilçemizin tüm yollarını, cadde ve sokaklarını adeta asfalta doyuracağız. Çoğu gitti, azı kaldı inşallah"



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ