USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Bağlı köpek çocuklara saldırdı: 14 yaşındaki çocuk ağır yaralandı

ANKARA’NIN HAYMANA İLÇESİNDE, BİR EVİN BAHÇESİNDE BAĞLI OLARAK TUTULAN KÖPEĞİN ÇOCUKLARA SALDIRMASI SONUCU 14 YAŞINDAKİ BİR ÇOCUK AĞIR YARALANDI.

Bağlı köpek çocuklara saldırdı: 14 yaşındaki çocuk ağır yaralandı
19-12-2025 20:00

Ankara’nın Haymana ilçesinde, bir evin bahçesinde bağlı olarak tutulan köpeğin çocuklara saldırması sonucu 14 yaşındaki bir çocuk ağır yaralandı.


Edinilen bilgilere göre, B.K.’ye ait evin bahçesinde tasmalı şekilde bağlı bulunan köpek, iddiaya göre çocuklar tarafından kışkırtıldı. Tasmasından kurtulan köpek, bahçe duvarını aşıp 14 yaşındaki E.İ.N. ve arkadaşlarına saldırdı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan E.İ.N., ilk müdahalenin ardından Haymana Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ardından Ankara’daki bir hastaneye sevk edildi.


Olayla ilgili inceleme başlatıldı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ