USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Balıkesir, sağlıkta kaliteyi Nev markası ile yakalayacak

2009 yılında balıkesir'de hizmet vermeye başlayan özel sevgi hastanesi, aradan geçen 16 yıl sonunda nev sağlık grubu bünyesine dahil oldu. Nev sağlık grubu yönetim kurulu başkanı op. Dr. Ergin kopal, türkiye'ye balıkesir ve bursa üzerinden açılacaklarını ifade ederken, bandırma ve balıkesir'deki sağlık yatırımlarının ardından güney marmara'da daha ulaşılabilir, daha modern sağlık hizmeti sunacaklarının taahhüdünü verdi.

Balıkesir, sağlıkta kaliteyi Nev markası ile yakalayacak
23-05-2025 12:57

2009 yılında Balıkesir’de hizmet vermeye başlayan Özel Sevgi Hastanesi, aradan geçen 16 yıl sonunda Nev Sağlık Grubu bünyesine dahil oldu. Nev Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ergin Kopal, Türkiye’ye Balıkesir ve Bursa üzerinden açılacaklarını ifade ederken, Bandırma ve Balıkesir’deki sağlık yatırımlarının ardından Güney Marmara’da daha ulaşılabilir, daha modern sağlık hizmeti sunacaklarının taahhüdünü verdi.


Balıkesir il merkezinin tek özel hastanesi olan Sevgi Hastanesi, Nev Sağlık Grubu bünyesine katıldı. Konuyla ilgili hastanede bir basın açıklaması yapan Nev Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ergin Kopal, Nev Sağlık Grubu İcra Kurulu Başkanı Dr. Seyhun Yavuz, Yönetim Kurulu üyesi Ferdi Yılmaz gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kopal, "Nev Sağlık Grubu olarak, Güney Marmara Bölgesi’nde kaliteli ve kesintisiz sağlık hizmeti sunma misyonumuz doğrultusunda yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Bandırma’daki yatırımımızın ardından şimdi de Balıkesir’in köklü sağlık kuruluşlarını bünyemize katarak, bölgedeki varlığımızı güçlendiriyoruz. Bu satın alma, sadece bir büyüme hamlesi değil, aynı zamanda Balıkesir halkına daha modern ve erişilebilir sağlık hizmeti sunma taahhüdümüzün bir göstergesidir. Önümüzdeki dönemde de teknoloji, insan kaynağı ve hasta memnuniyeti odaklı yatırımlarımızı sürdüreceğiz" dedi.


Balıkesir ve Bursa’nın köken, davranışsal ve yaşam şekli olarak birbirine çok benzediğini belirten Kopal, "Her zaman burada olmak istemiştik, çalışmalara Bandırma ile başladık. Bursa’da sağladığımız hasta ve çalışan odaklı sağlık hizmetini buraya taşımak temel amacımız. Çok kısa sürede etkilerini göreceksiniz. Tekrardan hayırlı olsun" dedi.


"Kaliteli hizmeti Balıkesir ile buluşturacağız"


Toplantıda konuşan Nev Sağlık Grubu İcra Kurulu Başkanı Dr. Seyhun Yavuz ise "Bu yatırım aslında bir bayrak devri oldu. Umarım her şey Balıkesir için iyi olur. Sağlık hizmeti aslında bir kamu hizmeti. Balıkesir’in değerlerine saygı duyarak, kaliteli sağlık hizmetine devam edeceğiz. Balıkesir’in ülkemizdeki öneminin farkındayız. Bölgenin ihtiyaçlarını hep beraber değerlendirerek en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyoruz. Hayırlı olsun" dedi.


Yapılan anlaşmanın ardından bölgedeki hastaneler Nev Balıkesir ve Nev Altıeylül ismiyle çalışmalarını sürdürecek. Satın alma anlaşması kapsamında, iki özel hastane, iki imarlı arsa ve 1,5 MW kapasiteli güneş enerji santrali (GES) de Nev Sağlık Grubu’nun portföyüne eklendi. Bu yatırım, Nev Sağlık Grubu’nun sürdürülebilir ve çevreci sağlık hizmetleri vizyonunu da destekliyor.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ