Ana içeriğe geç

Beşiktaş’ta Rams Başakşehir maçı hazırlıkları başladı

BEŞİKTAŞ, TRENDYOL SÜPER LİG'İN 22. HAFTASINDA DEPLASMANDA RAMS BAŞAKŞEHİR İLE OYNAYACAĞI KARŞILAŞMANIN HAZIRLIKLARINA ARA VERMEDEN BU SABAH YAPTIĞI ANTRENMANLA BAŞLADI.

SON DAKİKA
Beşiktaş’ta Rams Başakşehir maçı hazırlıkları başladı

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında deplasmanda Rams Başakşehir ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.


BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı yapılan idman, yaklaşık 1 saat 20 dakika sürdü. Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetimindeki antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Dünkü maçta forma giyen futbolcular, salonda rejenerasyon çalışması yaparak günü tamamladı. Diğer futbolcuların ısınma ve pas çalışmasıyla başladıkları idman, dar alanda oynanan çift kale maçlarla sona erdi.


Ayrıca Wilfred Ndidi, merhum babasının cenaze törenine katılmak üzere teknik ekibin bilgisi ve izni dahilinde yarın Nijerya’ya gidecek.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle