USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Beşiktaş’ta Trabzonspor maçı hazırlıkları başladı

BEŞİKTAŞ, TRENDYOL SÜPER LİG'İN 16. HAFTASINDA DEPLASMANDA TRABZONSPOR İLE OYNAYACAĞI KARŞILAŞMANIN HAZIRLIKLARINA ARA VERMEDEN BU SABAH YAPTIĞI ANTRENMANLA BAŞLADI.

Beşiktaş’ta Trabzonspor maçı hazırlıkları başladı
09-12-2025 14:21

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 16. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.


BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı yapılan idman, yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü. Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetimindeki antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Dünkü maçta forma giyen futbolcular, salonda rejenerasyon çalışması yaparak günü tamamladı. Diğer futbolcuların ısınma koşuları ve minyatür kale çalışmasıyla başladıkları idman, dar alanda oynanan çift kale maçlarla tamamlandı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ