USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
İnsan

Beyaz Ay Derneği Şube Başkanı Göçmen: "Vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya gayret ediyoruz"

BEYAZ AY DERNEĞİ KIRŞEHİR ŞUBESİ, İHTİYAÇ SAHİBİ ENGELLİ BİREYLERE YÖNELİK DESTEK ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR.

Beyaz Ay Derneği Şube Başkanı Göçmen: "Vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya gayret ediyoruz"
01-01-2026 16:32

KIRŞEHİR (İHA) – Beyaz Ay Derneği Kırşehir Şubesi; ihtiyaç sahibi engelli bireylere yönelik destek çalışmalarını sürdürüyor.


Yeni yılda da yardım faaliyetlerine aralıksız devam eden dernek, gönüllülerin katkılarıyla birçok aileye umut oluyor. Konuya ilişkin açıklama yapan Beyaz Ay Derneği Kırşehir Şube Başkanı Adnan Göçmen; dernek olarak sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini belirtti. Göçmen; "İhtiyaç sahibi engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya gayret ediyoruz. Yeni yılda da gönüllü desteklerimizle yardım faaliyetlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Amacımız, imkanlarımız ölçüsünde daha fazla kişiye ulaşmak ve hayatlarına dokunmak" dedi.


Göçmen; desteklerin artarak devam edebilmesi için hayırsever vatandaşların katkılarının önemli olduğunu vurgulayarak, duyarlılık gösteren tüm gönüllülere teşekkür etti.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ