USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Beykoz Belediyesi Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel, "Beykoz’da hizmete kilit vurmak isteyenlere geçit yok"

BEYKOZ BELEDİYE MECLİSİ TEMMUZ AYI İLK BİRLEŞİMİ, CHP MECLİS ÜYELERİNİN MECLİS SALONUNA İNMEMESİ VE DİVANI SABOTE ETMESİ NEDENİYLE ZAMANINDA AÇILAMADI. BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ ÖZLEM VURAL GÜRZEL, CHP GRUBUNUN BU SORUMSUZ VE KAPRİSLİ TAVRINA SERT TEPKİ GÖSTEREREK OTURUMU AYNI AKŞAM SAAT 21.00'E ERTELEDİ.

Beykoz Belediyesi Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel, "Beykoz’da hizmete kilit vurmak isteyenlere geçit yok"
06-07-2026 16:34

Beykoz Belediye Meclisi Temmuz ayı ilk birleşimi, CHP meclis üyelerinin meclis salonuna inmemesi ve divanı sabote etmesi nedeniyle zamanında açılamadı. Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel, CHP grubunun bu sorumsuz ve kaprisli tavrına sert tepki göstererek oturumu aynı akşam saat 21.00’e erteledi.


"Beykoz’un kapısına kilit vurulmasına izin vermeyeceğiz"


Yaşanan meclis krizinin ardından salonu terk etmeyen AK Parti grubu adına konuşan Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel, CHP’nin bu tavrının doğrudan Beykoz halkına saygısızlık olduğunu vurguladı. Gürzel, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:


"Burada kişisel nazlar, kaprisler veya ne olduğunu bilmediğimiz suni sorunlar nedeniyle meclisimizin ağırlığını kimsenin kaybettirmeye hakkı yoktur. Divan kurulunu sabote etmek, meclisi toplamamak doğrudan doğruya Beykoz halkının hizmetine kilit vurmaktır. Bizler, gecemizi gündüzümüze katarak komşularımızın sorunlarını çözmek için buradayız. Hizmet bekleyen Beykozluların işlerini aksatmaya, belediyeyi işlevsiz bırakmaya çalışan bu küçük hesapları ve kaprisleri şiddetle kınıyoruz." "Hesabını er ya da geç Beykoz halkına verecekler"


CHP grubunu sorumluluk almaya ve halkın verdiği göreve saygı duymaya davet eden Gürzel;


"Bizler seçilmiş insanlarız. Kamu görevimizi yerine getirmek, Beykoz ’un çıkarlarını her şeyin üstünde tutmak zorundayız. Kimsenin kendi kişisel ya da siyasi sıkıntılarını bu meclisin, bu ilçenin sorunlarının önüne koymaya hakkı yoktur. Meclisi kilitleyerek Beykoz’a zaman kaybettirenler bunun hesabını er ya da geç Beykoz halkına verecektir" dedi.


Meclis saat 21.00’e ertelendi


Gürzel, tüm engelleme girişimlerine ve meclis divanının toplanamamış olmasına rağmen hizmet sürecini aksatmayacaklarını belirterek, tüm meclis üyelerine akşam saat 21.00’de yapılacak olan oturum için resmi çağrıda bulundu.


AK Parti grubu olarak Beykoz halkının mülkiyet, imar ve hizmetle ilgili hiçbir konusunu erteletmeyeceklerini ifade eden Gürzel, meclis oturumunun ne olursa olsun gerçekleştirileceğini tüm kamuoyuna duyurdu.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ