USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Bilecik’in emniyeti masaya yatırıldı

BİLECİK’İN EMNİYETİ MASAYA YATIRILDI

Bilecik’in emniyeti masaya yatırıldı
16-11-2025 15:28

Bilecik’in emniyeti, İl Emniyet Müdürü Gökalp Şener başkanlığında yapılan genel değerlendirme toplantısında masaya yatırıldı.


Bilecik’te huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik çalışmaların ele alındığı genel değerlendirme toplantısı, İl Emniyet Müdürü Gökalp Şener başkanlığında gerçekleştirildi. İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki toplantıya, ilgili birim amirleri katıldı. Toplantıda, kent genelindeki asayiş uygulamaları, suçla mücadele faaliyetleri, trafik denetimleri, personel planlamaları ve yaklaşan dönem için yapılması planlanan güvenlik tedbirleri detaylı şekilde değerlendirildi. Birim amirleri, kendi sorumluluk alanlarındaki son durum raporlarını sunarak yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.


Emniyet Müdürü Gökalp Şener, " Kentimizin güvenliğinin en üst seviyede sağlanması için planlanan çalışmaları kararlılıkla sürdüreceğiz" dedi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ