Ana içeriğe geç

Bolu’da 112 camide temizlik seferberliği

BOLU BELEDİYESİ, KENT MERKEZİNDEKİ 112 İBADETHANEDE YÜRÜTTÜĞÜ TEMİZLİK ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA CAMİ HALILARINI MOBİL YIKAMA ARACIYLA YERİNDE TEMİZLEMEYE BAŞLADI.

SON DAKİKA
Bolu’da 112 camide temizlik seferberliği

Bolu Belediyesi, kent merkezindeki 112 ibadethanede yürüttüğü temizlik çalışmaları kapsamında cami halılarını mobil yıkama aracıyla yerinde temizlemeye başladı.


Bolu Belediyesi ile Bolu İl Müftülüğü arasında imzalanan protokol kapsamında kent merkezindeki 112 ibadethanenin temizlik çalışmaları, belediyenin Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yürütülüyor. Biz Varız ekipleri, belirlenen program kapsamında camilerin iç ve dış alanlarında temizlik yapıyor. Tuvalet ve şadırvanlar da ekipler tarafından düzenli olarak yıkanıyor. Belediye bünyesine kazandırılan mobil yıkama aracıyla camilerin tuvalet ve şadırvanlarında ayda en az 3 kez temizlik yapılırken, cami halıları da yerinde yıkanmaya başlandı. Çalışmalar kapsamında İzzet Baysal Caddesi’ndeki tarihi Kadı Camii’nin halıları köpüklü yıkama ve vakumlama yöntemiyle temizlendi. Halılar camiden çıkarılmadan yerinde yıkandı.


Bolu Belediyesi, protokol kapsamında kent merkezindeki 112 ibadethanede temizlik çalışmalarını belirlenen program doğrultusunda sürdürecek. Mobil araçla halı yıkama uygulaması da diğer camilerde devam edecek.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle