USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bozdoğan’da 46 bin dekar arazi sulanacak

AYDIN’IN BOZDOĞAN İLÇESİNDE 46 BİN DEKAR ARAZİYE FAYDA SAĞLAYACAK OLAN BOZDOĞAN OVASI SULAMASI 1. KISIM SAĞ SAHİL İNŞAATINDA SULAMA BORULARI MONTAJI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR.

Bozdoğan’da 46 bin dekar arazi sulanacak
06-11-2025 12:58

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde 46 bin dekar araziye fayda sağlayacak olan Bozdoğan Ovası Sulaması 1. Kısım Sağ Sahil inşaatında sulama boruları montajı çalışmaları sürüyor.


Önemli tarım kentlerinden olan Aydın’da tarım arazilerinin ve üreticilerin su sıkıntısı yaşamaması ve suyun daha verimli kullanılabilmesi amacıyla yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede Bozdoğan ilçesinde yürütülen çalışmalar ise bölge tarımının ve üreticilerin can suyu olması bekleniyor. Bozdoğan Ovası’nda 46 bin 900 dekar araziyi modern borulu sistem ile sulama imkanı sağlayacak olan Bozdoğan Ovası Sulaması 1. Kısım Sağ Sahil inşaatında sulama borularının montaj çalışmaları aralıksız devam ediyor. Sona yaklaşılan çalışmaların tamamlanmasının ardından Bozdoğan Ovası’nda 46 bin 900 dekar tarım arazisi sulanacak.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ