USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Bozkır Devlet Hastanesinde hizmet kalitesi ve memnuniyet artacak

KONYA'NIN BOZKIR İLÇE DEVLET HASTANESİ'NDE, HİZMET KALİTESİNİN VE ÇALIŞAN MEMNUNİYETİNİN ARTIRILMASI AMACIYLA İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Bozkır Devlet Hastanesinde hizmet kalitesi ve memnuniyet artacak
31-01-2026 10:56

Konya’nın Bozkır İlçe Devlet Hastanesinde, hizmet kalitesinin ve çalışan memnuniyetinin artırılması amacıyla istişare toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda 25 yılını dolduran personellere ise teşekkür plaketleri verildi.


Kurum içi iletişimi güçlendirmek, sorunları tespit ederek çözüm önerilerini doğrudan dinlemek ve çalışanların kurumsal aidiyet duygusunu pekiştirmek hedefiyle Bozkır Devlet Hastanesinde istişare toplantısı yapıldı. Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgehan’ın başkanlık ettiği toplantıya, hastane yöneticileri ve tüm meslek gruplarından personel katıldı. Hastanenin konferans salonunda düzenlenen toplantıda, mevcut uygulamalar masaya yatırılarak iyileştirmeye yönelik değerlendirmeler yapıldı. Çalışanlar, talep ve önerilerini doğrudan yönetime iletme fırsatı bulurken, tespit edilen sorunların giderilmesi için gerekli çalışmaların başlatılması kararlaştırıldı.


Toplantıda hastanede 25 yılını dolduran sağlık çalışanlarına da teşekkür plaketi verildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ