Ana içeriğe geç

Bozyazı’da Gaziler Günü törenle kutlandı

MERSİN’İN BOZYAZI İLÇESİNDE 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ, DÜZENLENEN TÖRENLE KUTLANDI.

SON DAKİKA
Bozyazı’da Gaziler Günü törenle kutlandı

Mersin’in Bozyazı ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü, düzenlenen törenle kutlandı.


Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasıyla başlayan törene, Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, Belediye Başkan Vekili Halil Müftü, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, gaziler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu.


Törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bozyazı Temsilcisi ve Kıbrıs Gazisi Ali Şen yaptı. Kaymakam Tuncay Topsakaloğlu, tören öncesinde ve sonrasında gazilerle yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti, istek ve taleplerini dinledi.


Törenin ardından Kaymakam Topsakaloğlu ve beraberindeki heyet, Bozyazı Belediye Başkan Vekili Halil Müftü’yü makamında ziyaret etti.


19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen programda, vatanın bağımsızlığı ve milletin huzuru uğruna mücadele eden gaziler saygı ve minnetle anıldı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle