USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Kültür Sanat

Buldan’da 20 yıllık Bahçeli Dede hayrı bu yılda devam etti

Denizli’nin buldan ilçesinde her yıl geleneksel hale gelen bahçeli dede hayrı bu yılda devam etti. Bahçeli dede hayrında yoğun katılım olurken vatandaşlara yemek ikram edildi, kur’an-ı kerim ve mevlüt okundu.

Buldan’da 20 yıllık Bahçeli Dede hayrı bu yılda devam etti
20-05-2025 14:17

Denizli’nin Buldan ilçesinde her yıl geleneksel hale gelen Bahçeli Dede hayrı bu yılda devam etti. Bahçeli Dede hayrında yoğun katılım olurken vatandaşlara yemek ikram edildi, Kur’an-ı Kerim ve Mevlüt okundu. Her yıl yapılan geleneksel Bahçeli Dede hayrı bu yılda devam etti. Girne mahallesi Toprakçı mevkiinde bulunan Bahçeli Dede mezarlığı yanında bulunan mesire alanında yapılan hayrı yoğun katılım oldu. Bahçeli Dede hayrında vatandaşlara yemek ikram edilirken Kur’an- ı Kerim ve Mevlüt okundu. "20 yıldır sürdürdüğümüz hayrımızı bu yılda devam ettirmekten mutluluk duyuyoruz"


Bolluğu ve bereketi paylaşarak dayanışmayı güçlendirerek sürdürdüklerini dile getiren Girne Mahalle Muhtarı Kadir Başoğlu "20 yıldır sürdürdüğümüz hayrımızı bu yılda devam ettirmekten mutluluk duyuyoruz. Değerli halkımızla birlikte soframızı paylaşıyoruz. Bu arada Bahçeli Dede kabristanında yatan büyüklerimize ve kaybettiğimiz tüm insanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Hayrımızda emeği geçen herkesten Allah razı olsun" dedi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ