USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Bursa’da sonbaharla ormanlara gelen renk cümbüşü

BURSA’NIN İNEGÖL İLÇESİ İLE KÜTAHYA’NIN DOMANİÇ İLÇESİNİ BİRBİRİNE BAĞLAYAN KIVRIMLI ORMAN YOLU, SONBAHARIN GELİŞİYLE BİRLİKTE ADETA RENK CÜMBÜŞÜNE DÖNÜŞTÜ. BU DOĞAL GÜZELLİK DRONE İLE HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ.

Bursa’da sonbaharla ormanlara gelen renk cümbüşü
15-10-2025 11:19

Bursa’nın İnegöl ilçesi ile Kütahya’nın Domaniç ilçesini birbirine bağlayan kıvrımlı orman yolu, sonbaharın gelişiyle birlikte adeta renk cümbüşüne dönüştü. Bu doğal güzellik drone ile havadan görüntülendi.


Bursa’nın İnegöl ilçesi ile Kütahya’nın Domaniç ilçesi arasında uzanan kıvrımlı orman yolunda sonbahar güzelliği büyülüyor. Yeşilden sarıya, turuncudan kırmızıya dönen yapraklar, bölgeyi adeta bir renk şölenine çevirdi.


Doğaseverler ve fotoğraf tutkunları, bu eşsiz manzarayı görüntülemek için bölgeye akın ediyor. Özellikle hafta sonları yoğunluk yaşanan güzergahta, sürücüler manzarayı seyretmek için sık sık durup fotoğraf çekiyor.


Yaklaşık 17 kilometrelik bu kıvrımlı yol, sonbaharın tüm tonlarını içinde barındıran muhteşem manzarasıyla ziyaretçilerine görsel bir şölen sunuyor.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ