USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Camideki bağış kutusunu açamayan acemi hırsızlık şüphelileri kamerada

BURDUR'DA BİR CAMİYE GİREREK SADAKA KUTUSUNU AÇMAYA ÇALIŞAN HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİ 2 ŞAHIS KAMERALARA YAKALANDI. UZUN UĞRAŞ SONUNDA KUTUYU AÇAMAYAN ŞAHISLAR KAYIPLARA KARIŞTI.

Camideki bağış kutusunu açamayan acemi hırsızlık şüphelileri kamerada
03-12-2025 12:28

Burdur’da bir camiye girerek bağış kutusunu açmaya çalışan hırsızlık şüphelisi 2 şahıs, kameralara yakalandı. Uzun uğraş sonunda kutuyu açamayan şahıslar kayıplara karıştı.


Olay, Mehmet Akif Mahallesi’nde bulunan Mevlana Camisi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, camiye giren 2 şahıs caminin içinde bulunan bağış kutusunu açmaya çalıştı. Uzun süre uğraşan hırsızlık şüphelisi 2 şahıs en sonunda vazgeçerek koşar adımlarla camiden kaçtı. Şahısların daha öncesinde de hırsızlık girişimde bulunduğu öğrenilirken polis ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.


Şüphelilerin kutuyu açmaya çalışma anı ise camideki güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülülerde şahısların camiye gelişi, kutuyu açmak için uğraşmaları ve başarısız olunca camiden çıkmaları yer alıyor.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ